Schoonmaakbedrijf ImagoOver Imago SchoonmaakSchoonmaakdienstenContact met Imago Schoonmaak
Voordelig schoonmaakbedrijf
Flexibel schoonmaakbedrijf
Calamiteiten
Kwaliteits schoonmaakwerk

Kwaliteit van ons schoonmaakwerk

Schoonmaken is meer dan met een stofzuiger en een natte dweil door een gebouw rennen. Het is een professionele bezigheid die, net als andere beroepen, veel vakmanschap en een uitstekende werkplanning vereist.

Gecertificeerd schoonmaakbedrijf

Als schoonmaakbedrijf  zijn we VCA-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we voldoen  aan de veiligheidseisen zoals die door opdrachtgevers zijn geformuleerd. Een erkende certificerende instelling controleert ons daarop regelmatig.

In de schoonmaakbranche is deeltijdwerk zeer gebruikelijk. IMAGO neemt op dit punt, bewust, een uitzonderingspositie in. Het merendeel van onze medewerkers heeft een fulltime dienstverband. Dit heeft voor ons belangrijke voordelen: een grote betrokkenheid bij het bedrijf, meer ruimte voor (bij)scholing, een stabiele personeelsbezetting. Al deze voordelen laten zich vertalen in hoge mate van kwaliteit. U krijgt immers een vaste ploeg goed geschoolde, gemotiveerde en vertrouwde schoonmakers over de vloer. Ze beschouwen uw kantoor ook een beetje als hun kantoor.

Schoonmaakbedrijf met ervaring

Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met schoonmaken tijdens kantooruren. De praktijk leert dat dit de processen binnen uw bedrijf niet hoeft te storen, terwijl de voordelen evident zijn. Na kantoortijd kunnen de lichten uit en kan de beveiliging in werking worden gesteld. Dat levert een besparing en een groter gevoel van zekerheid op. Bovendien hebt u tijdens kantooruren meer contact met de schoonmakers. U kunt hen dus beter aansturen (Bijvoorbeeld ’s ochtends de ontvangst-ruimte een extra onderhoud geven omdat u ’s middags een belangrijke zakenrelatie verwacht). Maar als u dat beter uitkomt staan we natuurlijk ook buiten kantooruren voor u klaar.

Als schoonmaakbedrijf vinden we het belangrijk om regelmatig persoonlijk contact met onze opdrachtgevers te hebben. Om te kijken of het werk nog steeds naar tevredenheid wordt uitgevoerd, maar ook om te onderzoeken of er wellicht gewijzigde omstandigheden zijn die een aanpassing van de gemaakte afspraken nodig maken. Misschien bent u wel op schoonmaak- en onderhoudsproblemen gestuit die een bijzonder oplossing vragen. Wij denken graag met u mee en kunnen door duidelijke en korte communicatielijnen snel en vakkundig op uw vragen reageren.