Schoonmaakbedrijf ImagoOver Imago SchoonmaakSchoonmaakdienstenContact met Imago Schoonmaak
Voordelig schoonmaakbedrijf
Flexibel schoonmaakbedrijf
Calamiteiten
Kwaliteits schoonmaakwerk

Voordelige uitzondering

Uw eigen vaste en vertrouwde schoonmaker

In de schoonmaakbranche is deeltijdwerk zeer gebruikelijk. IMAGO neemt op dit punt een uitzonderingspositie in. “Het merendeel van onze schoonmaakmedewerkers heeft een fulltime dienstverband. Dit heeft voor ons belangrijke voordelen: grote betrokkenheid bij het bedrijf, meer ruimte voor (bij)-scholing en een stabiele personeelsbezetting. Al deze voordelen laten zich vertalen in voordelen voor u als opdrachtgever. U krijgt immers een vaste ploeg goed geschoolde, gemotiveerde en vertrouwde schoonmakers over de vloer. Ze beschouwen uw kantoor ook een beetje als hun kantoor.”

Schoonmaken tijdens kantooruren

Inmiddels heeft IMAGO veel ervaring opgedaan met schoonmaken tijdens kantooruren. De praktijk leert dat dit de processen binnen uw bedrijf niet hoeft te storen, terwijl de voordelen evident zijn. 

Overdag schoonmaken bespaart u 's avonds

Na kantoortijd kunnen de lichten uit en kan de beveiliging in werking worden gesteld. Dat levert een besparing en een groter gevoel van zekerheid op. Bovendien hebt u tijdens kantooruren meer contact met de schoonmakers. U kunt hen dus beter aansturen. (bijvoorbeeld ’s ochtends de ontvangstruimte een extra beurt laten geven, omdat u ’s avonds een belangrijke zakenrelatie verwacht). “Maar als u dat beter uitkomt staan we natuurlijk ook buiten kantooruren voor u klaar!”.